برای مطالعه جلسات اول و دوم، و نیز بقیه جلسات به صفحه اصلی دوره جامع مبانی کیک پزی کیکانه مراجعه کنید.
مرحله 1: با یک ظرف تمیز شروع کنید.
مطمئن باشید که ظرفتان کاملا تمیز و خشک است.
مرحله 2: ظرف خود را چرب کنید.
بهتر است که همیشه از یک روغن ترد کننده شیرینی (روغن صاف قنادی) با کیفیت برای چرب کردن ظرف خود استفاده کنید. برای آغشته کردن ظرف به روغن میتوانید از قلمموی 2 اینچی استفاده کنید. توصیه میشود یک قلمموی ثابت و سیلیکونی را برای این منظور اختصاص دهید. (همیشه از همان قلممو برای چرب کردن ظرف خود استفاده کنید.)
مرحله 3: آرد را اضافه کنید.
به میزان یک قاشق چایی خوری آرد به ظرف خود اضافه کنید.
مرحله 4: ته ظرف را با آرد بپوشانید.
ظرف خود را به آرامی تکان دهید تا آرد کف ظرف پهن شود و تمام قسمتهای آن را به طور یکنواخت بپوشاند.
مرحله 5: لبههای ظرف را هم آغشته به آرد کنید.
برای آغشته کردن لبههای ظرف به آرد:
- ظرف را به طرف یک لبه کج بگیرید.
- با دست خود به آرامی به طرف دیگر ظرف ضربه بزنید تا آرد حرکت کرده و لبه ظرف را هم بپوشاند.
- این کار را برای سایر لبهها تکرار کنید.
اگر از دو ظرف استفاده میکنید، ظرف اول را روی ظرف دوم قرار داده و به آرامی با دست خود به کف ظرف بالایی ضربه بزنید تا آرد اضافی، کف ظرف زیری را بپوشاند. در صورت نیاز آرد بیشتری اضافه کنید.
اگر فقط از یک ظرف استفاده میکنید، آرد اضافی را در سطح زباله یا سینک ظرف شویی خالی کنید. توجه کنید که اگر آرد اضافی را در سینک تخلیه میکنید، بلافاصله سینک را بشورید تا آرد خشک نشود.
مرحله 6: خمیر را اضافه کنید.
در این مرحله باید خمیر را به ظرف اضافه کنید. اگر از دو ظرف استفاده میکنید، خمیر را به طور مساوی تقسیم نمایید. این نکته بسیار مهم است که اگر خمیر اضافی به قسمتهایی از ظرف شما چسبیده است، قبل از پختن کیک، اقدام به جدا کردن آن نمایید.
منبع: آماده سازی ظرف کیک در 6 مرحله تصویری
- ۹۶/۰۸/۱۶